Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Onze kanditatuur is ingediend (10 juni) om deel te nemen aan de wedstrijd "Schoonheidssalon van het jaar!

Wij hebben het wedstrijdtraject met de 4 opdrachten tot een goed eind gebracht.

Opdracht 1: vul een online vragenlijst in waar je ondernemerschap, management, missie en buisinessplan, doelgroep, communicatie enz...toelichtOpdracht 2: Motiveer je inleiding en deelname in 500 woorden waarin duidelijk wordt hoe uw salon zich onderscheidt t.o.v. de concurrentie.

Opdracht 3: Verplichte bijlage van foto's van het salon, diploma, 5 voorbeelden van marketing, 5 vooreelden van Pr materiaal.

Opdracht 4: Wees origineel ...


Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Update van 12 juni 2018. De eerste jurydag en evaluatie is intussen alweer een feit, er zaten weer grote uitschieters in de toegezonden dossiers.

 

 

Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Update van 11 juli .De jury heeft intussen beraadslaagd over de genomineerden van de 3 categoriën #sspvhj.. De genomineerden mogen de komende weken het bezoek van een een mystery guest verwachten. So be prepared!


In het belang van de wedstrijd worden er op dit ogenblik uiteraard nog geen namen vrijgegeven

Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els