We lopen nog steeds op wolkjes dankzij onze plek in de finale van #sspvhj!

“Wij zijn vooral overdonderd door de steun van blije klanten." Dinsdag 18 september ging de nominatiedag door bij Coach Belgium, het werd een zeer spannende dag, want elke kandidate diende haar zaak en zichzelf voor te stellen aan de jury gedurende 20 minuten. We zijn dan ook blij één van de finaliste te zijn en feliciteren elke kandidate met haar nominatie.


Beauty-en wellnesscentrum Harmony Concept uit Rillaar (Aarschot) is finalist van de belangrijkste wedstrijd van de Vlaamse Beauty & Wellness sector: “Schoonheidssalon van het jaar”. Op 17 november aanstaande weten zaakvoerster Peggy Lemmens (51) en dochter Fedra Jacobs (24) of ze ambassadeur worden van de Vlaamse schoonheidssalons


txt

Schoonheidssalon van het jaar!

Update van 21 augustus!

De Mystery guest is langs geweest. We zijn nu geslecteerd als genomineerde uit de categorie Schoonheidssalon-van-het-jaar.

Op naar de volgende ronde in september. Wij verschijnen voor de jury...

 

 

Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Update van 11 juli .De jury heeft intussen beraadslaagd over de genomineerden van de 3 categoriën #sspvhj.. De genomineerden mogen de komende weken het bezoek van een een mystery guest verwachten. So be prepared!


Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Update van 12 juni 2018. De eerste jurydag en evaluatie is intussen alweer een feit, er zaten weer grote uitschieters in de toegezonden dossiers.

 

In het belang van de wedstrijd worden er op dit ogenblik uiteraard nog geen namen vrijgegeven

 

Schoonheidssalon Van Het Jaar!

Onze kanditatuur is ingediend (10 juni) om deel te nemen aan de wedstrijd "Schoonheidssalon van het jaar!

Wij hebben het wedstrijdtraject met de 4 opdrachten tot een goed eind gebracht.

Opdracht 1: vul een online vragenlijst in waar je ondernemerschap, management, missie en buisinessplan, doelgroep, communicatie enz...toelichtOpdracht 2: Motiveer je inleiding en deelname in 500 woorden waarin duidelijk wordt hoe uw salon zich onderscheidt t.o.v. de concurrentie.

Opdracht 3: Verplichte bijlage van foto's van het salon, diploma, 5 voorbeelden van marketing, 5 vooreelden van Pr materiaal.

Opdracht 4: Wees origineel ...


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els