Al bijna 30 jaar is Harmony Concept jouw huidverbeteringsdeskundige en expert voor de verzorging van huid, haar en lichaam.Om jou nog meer te kunnen helpen met het bereiken van jouw beauty resultaten en om onze behandelingen nog meer impact te geven,hebben we besloten om een Beauty Time Programma met veel voordelen uit te werken.


 

Van experts kun je meer verwachten: Schoonheid is onze passie!

Wij bieden onze klanten steeds een behandeling op maat, maar om het resultaat te behoudenen zelfs nog te verbeteren dien je die behandeling geregeld te herhalen.Wij weten dat je het druk hebt en er niet altijd aan denkt om tijdig een nieuwe afspraak te maken. Stap daarom in ons Beauty Time Programma en leg een aantal behandeling samen vast.Zo bespaar je tijd, moeite en geld!

 

Wat mag je van de beauty time programma's verwachten?

Behandelingen op maat . Een korting van 2 % tot en met 15% (1 jaar geldig) op behandelingen . Een gratis adviessessie per seizoen. . 2 maal per jaar mogelijkheid tot instappen (voorjaar van 1 juni tot en met 15 juli en najaar van 15 november tot 31 december) Meer info? Kom even langs, maak een afspraak... Mobiele versie hier!


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers