Al bijna 30 jaar is Harmony Concept jouw huidverbeteringsdeskundige en expert voor de verzorging van huid, haar en lichaam.Om jou nog meer te kunnen helpen met het bereiken van jouw beauty resultaten en om onze behandelingen nog meer impact te geven,hebben we besloten om een Beauty Time Programma met veel voordelen uit te werken.


 

Van experts kun je meer verwachten: Schoonheid is onze passie!

Wij bieden onze klanten steeds een behandeling op maat, maar om het resultaat te behoudenen zelfs nog te verbeteren dien je die behandeling geregeld te herhalen.Wij weten dat je het druk hebt en er niet altijd aan denkt om tijdig een nieuwe afspraak te maken. Stap daarom in ons Beauty Time Programma en leg een aantal behandeling samen vast.Zo bespaar je tijd, moeite en geld!

 

Wat mag je van de beauty time programma's verwachten?

Behandelingen op maat . Een korting van 2 % tot en met 15% (1 jaar geldig) op behandelingen . Een gratis adviessessie per seizoen. . 2 maal per jaar mogelijkheid tot instappen (voorjaar van 1 juni tot en met 15 juli en najaar van 15 november tot 31 december) Meer info? Kom even langs, maak een afspraak... Mobiele versie hier!


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els