Vier het begin van de lente met de limited edition "Snap happy make-up kit"

Het omvat een mix & match oogschaduwpalet, een frisse blush en een mat poeder voor de finishing touch, alles samen in een compact driedeligdoosje. Accentueer de ogen met twee nieuwe Mystikol Powdered Eyeliner kleuren. Verzacht de lippen met nieuwePureMoist® tinten of bespeel ze met een Lip Fixation® Lip Stain/Gloss.


 

 

Klaar voor de mooiste selfie! Win Win Win

Altijd al gedroomd om voor de lens te staan? Laat je opmaken door de topvisagisten van Jane Iredale die het mooiste van jezelf accentueren. Geniet samen met je +1 van een professionele fotoshoot, een hapje en een drankje, en ga naar huis met een mooi gevulde goodiebag.Wat, Waar, Hoe ...

Neem een leuke selfie van jou en je +1 en haast je naar de website van Jane Iredale (gebruik de unieke code van wedstrijdformulier). Meer info @harmony-concept!


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els