Vier het begin van de lente met de limited edition "Snap happy make-up kit"

Het omvat een mix & match oogschaduwpalet, een frisse blush en een mat poeder voor de finishing touch, alles samen in een compact driedeligdoosje. Accentueer de ogen met twee nieuwe Mystikol Powdered Eyeliner kleuren. Verzacht de lippen met nieuwePureMoist® tinten of bespeel ze met een Lip Fixation® Lip Stain/Gloss.


 

 

Klaar voor de mooiste selfie! Win Win Win

Altijd al gedroomd om voor de lens te staan? Laat je opmaken door de topvisagisten van Jane Iredale die het mooiste van jezelf accentueren. Geniet samen met je +1 van een professionele fotoshoot, een hapje en een drankje, en ga naar huis met een mooi gevulde goodiebag.Wat, Waar, Hoe ...

Neem een leuke selfie van jou en je +1 en haast je naar de website van Jane Iredale (gebruik de unieke code van wedstrijdformulier). Meer info @harmony-concept!


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers