Schoonheid is voor iedereen 


LED biostimulatie opera spectrum

LED Mask is een gebruiksvriendelijke, budgetvriendelijk en handsfree LED masker voor tal van toepassingen. Dit LED masker biedt de mogelijkheid om fibroblasten biologisch te stimuleren en te herstellen. Het kan daarom ingezet worden bij iedere andere behandeling en bij iedere klant.

 

Bij het Opera LED Mask kunt u tegelijk ook galvanische stroom inzetten voor een extra huidverjongende en huidzuiverde boosting.

- fijne lijntjes en rimpels vervagen tot verdwijnen

- de vochtbalans verbetert

- de couperose en pigmentvlekken verzachten

- verkleint de poriën

 

- acné (jeugd en volwassenacné) geneest snel en wordt onder controle gebracht

- geïrriteerde huid herstelt snel

- de spankracht en elasticiteit van de huidstructuur verbeteren


                                 Activeer het zelfvermogend vermogen van de huid!Evenswiss-therapie is een nieuwe benadering in de kwestie van huidverjonging. Het is het enige wat je nodig hebt voor een jongere huid.Alle producten binnen het Evensiwss-gamma bevatten namelijk dermatopoietin, een molecule die inwerkt vanaf het huidoppervlak tot in de lederhuid en zelfs in het onderhuidse bindweefsel. Het stimuleert je huidcellen om nieuwe collageen en elastine aan te maken en helpt zo je huid om zichzelf op te bouwen en te verjongen.


 

Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els