Teens beauty start!


Teens Beauty Start Professioneel advies tegen een aantrekkelijke prijs!

Je bent jong en je huid daagt je uit? Weet je niet waar puistjes eigenlijk vandaan komen? De wereld van cosmetische producten (schoonheidsproducten, cosmetica,…) is een jungle voor jou en je bent


Op zoek naar een snelle oplossing voor een mooie huid op lange termijn? Om jou te helpen een mooie huid te bereiken, is professioneel advies door de schoonheidsspecialiste nodig. Wij bieden in ons schoonheidsinstituut een huidanalyse aan voor tieners tegen een aantrekkelijke prijs van 22 €. We adviseren hierbij alles over de nodige producten, tips & tricks én de persoonlijke oplossing voor jouw huid.

Perk jezelf mooi!

Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk! Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert.

 

 

Omdat je slechts betaald voor je behandeling je hetzelfde product mee naar huis neemt om de komende maand verder te gebruiken. Geen extra onverwachte kosten.

*Perk gelaat-behandeling+thuisproduct(2)€75.

*Perk oog-behandeling+thuisproduct(2)€55.

*Perk lip-behandeling +thuisproduct (1) €45


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els