Teens beauty start!Teens Beauty Start Professioneel advies tegen een aantrekkelijke prijs!

Je bent jong en je huid daagt je uit? Weet je niet waar puistjes eigenlijk vandaan komen? De wereld van cosmetische producten (schoonheidsproducten, cosmetica,…) is een jungle voor jou en je bent


Op zoek naar een snelle oplossing voor een mooie huid op lange termijn? Om jou te helpen een mooie huid te bereiken, is professioneel advies door de schoonheidsspecialiste nodig. Wij bieden in ons schoonheidsinstituut een huidanalyse aan voor tieners tegen een aantrekkelijke prijs van 22 €. We adviseren hierbij alles over de nodige producten, tips & tricks én de persoonlijke oplossing voor jouw huid.

Perk jezelf mooi!

Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk! Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert.

 

 

Omdat je slechts betaald voor je behandeling je hetzelfde product mee naar huis neemt om de komende maand verder te gebruiken. Geen extra onverwachte kosten.

*Perk gelaat-behandeling+thuisproduct(2)€75.

*Perk oog-behandeling+thuisproduct(2)€55.

*Perk lip-behandeling +thuisproduct (1) €45
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers