Is jouw huid dringend aan een scan toe?

Op 15 november scannen wij uw huid. Maak uw afspraak van 12 u tot 18 u voor een gratis sessie.

Het is geen geheim. De meeste vrouwen zijn vanaf hun vijfentwintigste levensjaar druk in de weer met bezoekjes naar hun huidspecialist, de drogisterij of vergaderen zelfs op homeparty's rond cosmetica om er beter uit te zien.

 

Begrijpelijk, als je ziet hoe de media druk legt om er steeds beter (en onnatuurlijker) uit te zien.

Vaak werpt de buitenkant slechts een kleine blik op wat er zich vanbinnen afspeelt, maar wat als we nu eens dieper in de huid konden kijken naar wat er echt aan het oppervlak ligt? Dat zou betekenen dat: je eindelijk kan achterhalen wat bepaalde stoffen en invloeden van buitenaf hebben aangericht, je specifieker kan focussen op jouw huidconditie in het geval je daarover kan meespreken, maar dat zou vooral betekenen dat je vanaf nu de juiste producten gaat gebruiken!

Wat doet de Dermascan? Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. Een voorstel van jouw huidkwaliteit met wat er zich in de onderste huidlaag afspeelt tot boven. De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade.

 

Waarom is het nu belangrijk dat mijn huid gescand wordt?

Een goede huidspecialist kan aan de buitenkant waarnemen welke schade jouw huid heeft opgelopen door vrije radicalen. Maar een correct scanapparaat is het enige dat kan aantonen hoe het echt met jouw huidgezondheid gesteld is. Daarom is het belangrijk om regelmatig bij je huidspecialist langs te gaan om de ware conditie van je huid te zien, en vroegtijdig in te spelen op huidveroudering en allerlei huidproblemen. Door middel van een zorgvuldige scan kan er correct advies gegeven worden over hoe jij je huid voortaan in optimale gezondheid kan bewaren. En, als je het advies opvolgt voor de juiste verzorging, zal je resultaat bij een volgende scan ongetwijfeld merkbaar zijn. Je zal zien dat je huid verbeterd is, en dat is ook merkbaar aan de buitenkant! Vrije radicalen zijn: overmatig zonlicht (ook kunstmatig zonlicht), luchtvervuiling (uitlaat en roken), zware metalen, stress en ongezonde voeding. Wil jij de juiste producten voor jouw huid? Dan wordt het dringend tijd om een eerste huidscan te krijgen!
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers