Meten is weten!                                            Een huidanalyse maakt je wijzer...

Hoewel een huidspecialist veel kan zien aan de buitenkant van de huid,is het soms zowel voor de specialist als de klant verhelderend om te weten wat er nu precies aan de binnenkant van de huid gebeurt. Wij kunnen nu wetenschappelijke metingen van de huid verrichten om u nog beter te helpen om uw eigen huid te leren kennen en uw producten en behandelingen te kunnen afstemmen volgens de behoeften van de huid.

Wij meten de hydratatie van de huid, de sebum van huid en haar, de elastische eigenschappen van de huid, de meting van huidpigmentatie en roodheid enz...

Het juiste advies is hier gratis! In een eerste gesprek gaan we daarom samen de wensen van de klant bespreken en vervolgens een individuele huidanalyse opstellen. Op basis van deze professionele analyse stellen we dan een effectief behandelplan op. Zo kan je met eigen ogen de gunstige effecten bekijken van onze producten.

De leuze van Harmony Concept is niet voor niks "10 jaar jonger in 365 dagen" oftewel "een gezonde huid in 365 dagen Ik wil een persoonlijk huidadvies.

Ik wil minder rimpels! Ik wil een stevige huid! Ik wil acne of littekens verwijderen! Ik wil een egale teint! Ik wil een natuurlijke face lift! Ik wil fijne porën! Ik wil een betere huidconditie! Ik wil een sterkere en gezondere huid! Ik wil minder kringen en pigmentatievlekken!


 

Graag een analyse(huid of haar)met de analyser in multi test studio...

Deze analyse gebeurt met speciale medische apparatuur, en met dit toestel kunnen we eveneens de veranderingen aantonen doorheen de behandeling. Mini huidmeting 15 min >€15 Plaatselijke huidmeting gericht op èèn of twee huid-of haarproblemen


Uitgebreide huidmeting 45 min >€45 Specifieke algemene huidmetingvan alle huidfuncties.

Huidmetingen zijn gratis bij aankoop van €150 aan producten of bij een kuurbehandeling.

Deze huidmetingen worden evenees uitgevoerd om specifieke huidproblemen te kunnen volgen in hun evolutie.


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els