Hydrafacial men+ - Snel (30min)

- Frisse huid

 

- Direct resultaat

- Boek snel een behandelingSNEL EN EFFICIËNT

Weinig tijd en geen geduld? No problem, we've got your back! In slechts 30 minuten behandelen we de volledige huid en ontvang je zelfs een oogverzorging voor thuis in ons HydraFacial Men+ programma.

 

FRISSE HUID

Verfrissing, mannen weten waarom! Wanneer we het gevoel hebben dat onze huid niet meer op en top functioneert, is het tijd voor vernieuwing. En laat de HydraFacial Men+ nu net een top vernieuwing zijn!DIRECT RESULTAAT

Waarom wachten, als het ook onmiddellijk kan? De slagzin van HydraFacial is al jaar en dag: "onmiddellijk blijvend resultaat". Dus voel je vrij om nog afspraken te plannen na je behandeling, je zal er super fris uitzien!

 

OOGVERZORGING

Wallen en donkere kringen onder de ogen: sommigen hebben het van nature, anderen vanwege drukke dagen of een stressvolle periode. Met het ETX serum for men werk je meteen in op deze ongewenste problemen zonder dat er residu of glimmend effect achter blijft.

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers