For Real Men Only!

                                                                    1/Masculinity


Deze, speciaal voor échte mannen ontwikkelde, lijn bevat 4 essentiële producten die gemakkelijk zijn in gebruik en zorgen voor een optimale huidverzorging! Hier alvast een tipje van de sluier.

- Purifying Foam Cleanser: deze foam cleanser is een ‘one step’ gelaatsreiniger die perfect is voor alle huidtypes en de huid snel reinigt zonder haar te irriteren.


 

 

- Double Action Facial Scrub: Deze doeltreffende scrubcrème met cellulose kralen verwijdert dode huidcellen zodat de huid er super fris uitziet en aanvoelt.- De Masculinity Anti-age Cream (voor s'avonds) bevat twee soorten vitamine A die door het speciale squalaan-transportsysteem tot diep in de huid kunnen doordringen.

- Moisturizing Day Cream:Deze dagcrème bevat Squalaan, wat er voor zorgt dat de actieve bestanddelen snel tot diep in de huid doordringen en haar zacht maken.


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els