Nieuwe getuigenissen Getuigenis van Hilde uit Bertem!

Enkele jaren geleden maakte ik voor de eerste keer kennis met “Harmony Concept”. Ik had een wellness-arrangement geboekt via een bongo-box. We hebben super genoten van deze behandeling!

Na de wellnessbehandeling, sprak Peggy me voorzichtig aan over het feit dat mijn huid er niet zo gezond uit zag! Ik heb inderdaad al jaren last van roodheid en couperose. Hiervoor heb ik dan ook reeds verschillende producten gebruikt, maar zonder veel resultaat!

Ik stond dus héél sceptisch tegenover het voorstel dat Peggy me deed: “Ik kan jouw huid gezond maken!” Na enige twijfel, besloot ik toch om haar een kans te geven….

… En tot op de dag van vandaag, heb ik hier absoluut geen spijt van!

Stap voor stap, behandeling na behandeling, ging mijn huid er inderdaad gezonder uitzien! Uit een huidanalyse bleek dat ze ook reeds dikker geworden was! We zijn er nog niet, maar ik blijf geloven in Peggy en haar team!

Peggy is een zeer gepassioneerde vrouw, die haar werk met veel plezier, liefde doet! Hiernaast zorgen ook: haar deskundigheid, het steeds op zoek gaan naar vernieuwing/verbetering, de uitbreiding/vernieuwing van haar behandelingen, voor een meerwaarde! In Harmony Concept draait het rond: “ik”, als individu, met mijn specifieke huidproblematiek. Peggy zoekt steeds naar de best mogelijke behandeling voor mijn huid, “the perfect match!” Al deze dingen maken van Harmony Concept, een schoonheidsinstituut met net “dat tikkeltje meer!”

Het is ook mooi om te zien hoe Fedra en Lynn, stilaan doordrongen raken van deze passie en kennis! TOP!

Ik ben zeer tevreden dat ik jullie heb leren kennen, dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven dat ik nodig had! Ik hoop na jaren bij jullie te mogen komen!

Dames, doe zo verder! Jullie vormen een TOP-team! Ik kom steeds met véél zin naar Rillaar en vertrek er telkens weer met een gelukzalig gevoel!

Bedankt voor jullie goede zorgen!


Getuigenis Monique!

Al jaren had ik last van uitslag op mijn gezicht en wist ik niet meer wat doen. Ik was eigenlijk ten einde raad! Toen ik dit vertelde tegen de nicht van mijn man gaf ze mij de goede raad om een keer langs te gaan bij Peggy van Harmony Concept, zij zou me vast kunnen helpen.

Ik maakte een afspraak, Peggy deed huidtesten, en kwam tot de conclusie dat ik last had van een dunne huid, een gedeelte verbrande huid, en ook uitslag. Peggy heeft mij behandeld met verschillende crèmes en gaf me ook het advies de behandeling thuis verder te zetten.

Elke maand ga ik langs om mijn gezicht te laten verzorgen en wat extra kracht te geven. Mijn huid is zeer mooi geworden en voelt zijdezacht aan. Elke dag was ik twee keer per dag mijn gezicht en smeer ik mijn huid in. Het voelt geweldig om weer een mooi gezicht te hebben zonder jeuk en uitslag.

Dank je wel, Peggy. Heb jij zelf ook huidproblemen? Ik kan je alleen maar aanraden om langs te gaan bij Harmony Concept. Zij doen hun uiterste best om je te helpen met je probleem.

 

Getuigenis Ilse uit Kessel!

Het is ondertussen 1,5 jaar geleden dat ik voor het eerste maal naar Harmony concept ging. Dat was met een cadeaubon voor een wellness-massage.

Super goed ontvangen door Peggy en haar team, een namiddag om van te dromen. Nadien stond er nog een huidscanning op het programma. Peggy heeft alles heel goed uitgelegd, ook het resultaat wordt klaar en duidelijk uitgelegd en de mogelijke behandelingen. Maar er wordt absoluut in niets gepusht!

Mijn verdikt was: te dunne en doorlaarbare huid op bepaalde en verscheidene pigmentvlekken, waaronder toch al enkele grote. Peggy beloofde dat zij dit allemaal kon verbeteren, dus vol goede moed begonnen met de producten. Peggy evalueert maandelijks je huid en schaaft bij waar nodig. Indien er een probleem is, kan je ook altijd met vragen terecht bij Peggt of haar team.

En inderdaad, de resultaten lieten toch niet zo lang op zich wachten. Zelfs de mensen in mijn omgeving begonnen te zeggen dat ik er beter uit zag, ze wisten niet wat er veranderd was maar ik zag er veel beter uit! Dus verder doen is de boodschap dan hé.

Zo gezegd zo gedaan, en de resultaten werden bewezen bij een volgende huidscanning: mijn huid was al dikker geworden en minder doorlaatbaar voor de zon. Wettenschappelijk bewijs! Het zijn dus geen fabeltjes die Peggy verteld, ze kan je echt helpen en ze doet dit dan ook met hart en ziel. De meisjes zijn ook zeer vriendelijk en bekwaam.

Dus dikke merci aan Peggy en haar team!


Ondek hieronder ook de andere getuigenissen


Getuigenis van Gerd uit Lanaken!

Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. Dat heeft mijn zelfvertrouwen geen goed gedaan! Ik heb van alles geprobeerd om de acne onder controle te krijgen:verschillende producten geprobeerd, zalfjes gesmeerd en zware pillen geslikt (roaccutane).

Alleen dat laatste hielp, maar dit waren zo’n zware pillen, met toch wel wat bijwerkingen, dat je ze niet langer dan een half jaar mocht innemen. Wanneer ik stopte met de medicatie stond ik 2 weken later terug vol acne! Ik heb dit toch enkele jaren (+/- 10jaar) kunnen volhouden met als gevolg dat mijn gezicht vol kleine littekens stond.

Via een bongobon ben ik samen met mijn partner naar de wellness van Peggy geweest. Op die manier zijn we in contact gekomen met haar behandelingen. Peggy stelde ‘hydrafacial gecombineerd met kruiden’ voor.

Ze garandeerde mij dat zij me kon afhelpen van mijn acne en mijn huid ook kon laten schitteren. Ik had veel moeite om dit allemaal te geloven maar ik wou het toch allemaal een kans geven. Onder het motto "wie niet waagt, niet wint" ben ik gestart met de behandelingen en het gebruik van de producten.

In het begin waren de resultaten niet zo spectaculair en mijn argwaan nam toe. Peggy en haar team bleven mij overtuigen om vol te houden en te geloven in hun producten. Beetje bij beetje begon ik en mijn omgeving veranderingen te zien. Nu zijn we een 4tal jaar verder en mijn huid is echt verbeterd. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan.

Dit is wat Peggy mij beloofd had. Ik ben heel blij dat ik Peggy en haar team heb leren kennen en ben hun heel dankbaar. Deze verandering heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gegeven. Ik kan haar behandelingen enkel en alleen maar aanraden. En de tip geven: blijf volhouden, Peggy komt haar belofte echt wel na!

 

Getuigenis Ilse uit Geel!

2 jaar geleden nodigde mijn dochter mij uit voor een wellness beleving bij Harmony Concept, flairactie 2 voor de prijs van 1. Het was heerlijk genieten, lekker ontspannend, en je werd ondergedompeld in een ware oase van rust en huidverzorging. Je kan denken dat dit de norm is, er zijn nl zoveel huidverzorgingscentra die aan de basis hetzelfde aanbieden.

Maar niemand anders dan Peggy heeft zoveel aandacht voor je individuele problemen. Want reeds ellenlange jaren kampte ik met continue onzuiverheden in mijn gezicht, evenals vreselijke donkere roodheid op neus, neusvleugels en kin, veroorzaakt door diepgaande ontstekingen die jarenlang zijn blijven zitten. Dermatologen hebben mij er niet mee kunnen helpen. Maar Peggy 'smeekte' me om haar een kans te geven, zij heeft zo al zeer veel mensen kunnen helpen, en zij wilt u ook echt helpen!

Daar draait het allemaal om: passie om haar extreem hoge kennis en ervaring te gebruiken om mensen van hun specifieke huidsproblemen af te helpen, ze daardoor beter en zelfzekerder en gelukkiger te laten voelen. Ik had niets te verliezen, en vertrouwde haar. Alle vroegere producten verdwenen in de vuilbak, en ik had besloten om enkel haar raad op te volgen. Met succes, geen dag heb ik er spijt van gehad, integendeel, ik kijk steeds vrolijk uit naar mijn volgende behandeling.

Mijn huidsproblemen verminderden van maand tot maand, en nu kan ik trots zeggen, en horen in mijn omgeving, dat ik een gezonde huid heb, die straalt en die mij ook laat stralen! Harmony Concept kan je dus gelijkstellen met DE uitblinker van alle schoonheidsinstituten: de diepgaande interesse in de individuele situatie van de klant, in combinatie met een aanbod van producten met unieke eigenschappen, en de passie en expertisekennis om oplossingen op maat aan te bieden, maakt van Peggy een topmadame! Ook het team wil ik hier graag in de bloemetjes zetten, want zij staan Peggy onvoorwaardelijk bij!

Heel veel respect en dank aan jullie 3! xxx


Getuigenis Kristel uit Aarschot!

Bijna drie jaar geleden ging ik samen met mijn vriendin naar Harmony Concept via een welness actie van Flair. Peggy sprak mij toen over de verschillende behandelingen welke zij aanbiedt o.a voor de behandeling van acne en een zeer vette huid. Ik had namelijk zeer veel last hiervan en had reeds jarenlang diverse schoonheidsinstituten geprobeerd. Ik stond er aanvankelijk dan ook sceptisch tegenover om met de behandelingen te starten want zou dit dan wél enig resultaat opleveren ?

Na een maand nadenken, besloot ik de sprong te wagen. Vandaag kan ik zeggen dat ik 'zo goed als' verlost ben van mijn acne en vette huid, wat betekent dat ik heel af en toe nog wel eens een pukkeltje heb op kin, voorhoofd of wang maar veel, veel minder dan vroeger maar ik heb nu evenzeer lange periodes zonder pukkeltjes. Peggy zei me dat 'zo'n opstoot' voornamelijk komt nadat je veel in de zon vertoefd heb. Ik moet haar daarin gelijk geven want inderdaad, na een vakantie in het buitenland kan er nog wel eens een pukkeltje de kop opsteken.

Bij elke afspraak evalueert Peggy je huid ! Met haar jarenlange know-how weet zij telkens de juiste behandeling te kiezen die je huid op dat moment het meeste nodig heeft. Voor mij wisselt zij diverse kruidenbehandelingen af met Hydrafacial, wat zeer aangenaam is voor mijn huid. Het is niet simpel om een vette, acne huid onder controle te krijgen maar ik kan alleen maar zeggen dat Peggy volledig in haar opzet slaagt en ik ben dan ook zeer tevreden dat ik bij Peggy terechtgekomen ben.

Er is maar één ding spijtig : dat ik dit geen 20 jaar eerder ontdekt heb !

 

Getuigenis Mieke uit Zichem!

Aan al diegene die nog zouden twijfelen!

Je ziet van buiten wat het van binnen doet en je voelt van binnen wat het van buiten met je doet!Gedaan met geld verspillen aan dokters, botox behandelingen enz...Straffe uitspraken?

Voor mij geen woord overdeven, sins ik onder de gedreven,deskundige en kwalitatieve zorgen van Peggy en haar super zacht en vriendelijk team wordt verwend.

De zorgen en methode van verzorgen zijn geen luxe maar een levensverlengend elixir!!!

Het is voor mij zeer aangenaam om de reacties van vrienden,kenissen en buitenstaanders te ontvangen. Meer en vaker krijg ik te horen hoe goed ik er wel uit zie en hoe ik straal. En zo voel ik mij ook tevreden en stralend.

Ik heb me nog geen seconde beklaagd dat ik de stap naar Harmony heb gezet.

Aan elk mens die wil goed voor zichzelf zorgen geef ik het volste vertrouwen en zekerheid dat Peggy en haar fantastisch team er 100 procent in slagen om je gelukkig te maken.


Getuigenis van Angelina uit Aarschot!

Jaren heb ik een droge,trekkende huid gehad. Wij hebben alles geprobeerd maar er was niets dat echt hielp.Wij kochten daardoor zowel dure producten als goedkope producten. Tot we bij harmony concept zijn binnengestapt? Vanaf de eerste behandeling wordt er uitleg gegeven over je huid en tevens krijg je een huidtest met de analyser. Het harmony team heeft mij goed geholpen, wij hebben geen droge huid meer. Ook de producten voor thuis zijn super goed. Dank je wel team harmony. Ik ben door jullie een ander mens geworden xxx

 

Getuigenis Kaat uit Meensel Kiezegem!

Wat is er zo speciaal aan de behandelingen?Mijn huid is op zeer korte tijd veel verbeterd. Bij Harmony concept hebben ze echt een passie voor je huid en doen ze er alles aan om het te verbeteren. Hoe was uw huid?Ik had redelijk veel last van acne. Hoe is uw huid nu? Na enkele weken was er al een zichtbare verbetering. Intussen zijn we 8 maanden verder en ziet mijn huid er al zeer goed uit, zelfs na de zomer. Wat hebt u ontdek op foto, via andere mensen? Zelf merk ik ook op foto's dat er een groot verschil is met 8 maanden geleden. Ook vriendinnen en familieleden spreken me er vaak over aan. Wat zijn uw algemene bevindingen? Bij harmony concept hebben ze een passie voor huidverbeteringen, dat merk ik iedere keer dat ik er kom. Er wordt steeds goed gekeken hoe mijn huid gereageerd heeft op de vorige behandeling en ik krijg ook steeds duidelijke instructies hoe ik mijn gezicht thuis moet verzorgen. Kaat uit Meensel Kiezegem.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers