Kruidenbehandeling Dr. Med. Christine Schrammek


Een mooiere huid voor het hele lichaam.

Green peel is een biologische methode , toegepast met groot succes over de hele wereld , al meer dan 50 jaar . Met hulp van moeder natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd , de huidteint verfrist , de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis. In één oogopslag.De nieuwe wereld van green peel

De huid is complex en gelukkig het potentieel van Green peel ook.Dr.Med.Christine Schrammek-Drusio heeft de Green Peel methode nogmaals verbeterd. Het resultaat is een behandelingsmethode , individueel aanpasbaar aan de noden van de huid van iedere klant- het zal je verbazen! Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandekingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes .Eén voor iedereen!

Eén methode,drie mogelijkheden met green peel

Dr.Med.Christine Schrammek -Drusio , hebben ons de moed gegeven om de wereld van de kruiden te herdefiniëren. Met de nieuwe Green peel behandelingen kunnen we diverse behandeligsmethode aanbieden om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstelllen- ongeacht de leeftijd en huidtype . Heeft de huid nood aan een verfrissing , een actieve revitalisering of een intensieve peeling - de keuze van behandelingsdoelstelling is aan jou !

Green peel gecertificeerd- Jouw schoonheidsspecialiste is deskundig opgeleid.

Alle schoonheidsspecialisten en beauty therapeuten die green peel , de orginele methode van Dr.Med.Christine Shrammek-dursio werken, hebben een specifieke opleiding genoten en zijn gecertifieerd voor deze dermatologisch geïnspireerde behandelingsmethode.
Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els