Mooier ouder worden!


Iedere huid is anders en vraagt daarom om individuele aandacht.

Onze specialistes beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan wordt met u een persoonlijk behandelplan samengesteld voor huidverzorging of huidverbetering.

 

Voor een optimaal resultaat kunt u behandelingen ook in kuurverband ondergaan. Onze specialistes kiezen graag samen met u de meest geschikte Germaine de Capuccini gelaatsbehandeling. Alle Germaine de Capuccini gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met de exclusieve Japanse Kirei methode, waardoor gelaat,lichaam en geest weer in balans zullen komen. Er is ook een mogelijkheid tot een rol en lift massage en kobido massage.


Wat is de Kobido massage?

'Deze gezichtsmassage is een oud Japans ritueel. Hiermee worden de oppervlakkige en diepere spierlagen van je gelaats-, nek- en hoofdspieren behandeld. Ook worden de acupunctuurpunten in je gezicht met lichte druk gemasseerd. Doordat al deze punten reflexzones zijn naar andere organen, werkt deze gezichtsmassage ook in op het hele lichaam.Tot slot vindt lymfedrainage plaats waarmee gifstoffen worden afgevoerd.Wat doet het:'De Japanse Facelift of kobido massage heeft een liftend effect.


De huid wordt strakker en je krijgt een betere doorbloeding naar het gezicht, je gaat er echt heel goed uitzien. Maar deze gezichtsmassage is vooral ook heel ontspannend. Je komt fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans.'

 

Wat is Roll en Lift massage: Germaine de Capuccini lanceert een nieuwe tool om het gelaat te masseren. Daarmee worden nog betere resultaten bereikt tijdens anti-aginggelaatsverzorgingen. De massageroller is vervaardigd uit aluminium en germanium (mineraalextract) dat een semi-geleider is. De daarbij behorende behandeling is geïnspireerd op Japanse massagetechnieken en bestaat uit vijf stappen (voorbereiding van de huid, hermodellerende bewegingen, shiatsudrukpunten, drainerende bewegingen en ontspanning).  Wat doet het:  het evenwicht tussen positieve en negatieve ionen in de huid hersteld en het werkt liftend op de huid.
Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els