Harmony Concept uit Rillaar verkozen tot beste schoonheidssalon 2019!

Precies een jaar geleden, op 17 november 2018, werden we gekroond tot Schoonheidssalon van het Jaar 2019. 👑 Nog een keer een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons zo goed gesteund heeft: vrienden, familie, en vooral klanten! Zonder jullie was dit nooit gelukt! 🥰 De grootste winst aan de deelname van Schoonheidssalon van het Jaar is dat we gebleven zijn wie we waren en nog steeds zijn! We zijn dan ook zo dankbaar voor deze spontane mooie getuigenis van Maria op 17 november 2019.

Als klant van het eerste uur heb ik de groei en de evolutie van Harmony-Concept meegemaakt...lees hier


GRATIS SCANNEN VAN DE HUID VAN 19 NOVEMBER TOT EN MET 23 NOVEMBER!

Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade.

Met de Dermascan Ultrasound Scanner kunnen we precies zien hoe gezond jouw huid echt is. 😮 Niet enkel aan het oppervlak, maar ook in de diepere huidlagen. Op die manier kunnen we je nog beter advies geven over de producten die je best gebruikt om je huid gezond te maken en te houden.

Onze medisch geiïnspireerde producten verzorgen dan ook niet alleen je huid , maar veranderen deze ook!. Wij volgen ook de veranderingen doorheen de behandelingen samen met jou op, zodat jij met eigen ogen de verbluffende resultaten ervan kan zien. Onze leuze is dan ook niet voor niets “10 jaar jonger in 365 dagen” oftewel een gezonde huid in 365 dagen

 

                             Jane Iredale introduceert Beyond Matte Liquid Foundation


Een gloednieuwe, semi-matte foundation die zich aanpast aan elke huidtint!

De innoverende formule combineert zuivere gezonde ingrediënten met de laatste nieuwe technologie.

De dekking is groots, de finish is mat en het resultaat is een perfecte huid een hele dag lang.

Geen zorgen, geen glans, geen compromissen, het is Beyond Matte Liquid Foundation!

 

                                                 Ontdek in het flair magazine!


Het wellness arrangement met 2 voor de prijs van 1!

 

                                                       FIGHT FOR NATURAL BEAUTY!

Ga voor natuurlijke huidverjonging...Hoe meer goede technieken je kan combineren, hoe beter het resultaat. Zoek daarom een specialist die op wetenschappelijk verantwoorde wijze meerdere technieken kan combineren @ harmony Concept!
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers