In juli en Augustus passen we onze openingstijden 🕰 lichtjes aan:

Maandag en Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag open van 9u tot 19u

Donderdag open van 9u tot 21u

Vrijdag open van 9u tot 19u

Zaterdag open van 9u tot 17u

 

In september stappen we weer over op onze gewone tijden. Van 16 tot en met 31 juli nemen we even wat dagen vrij om goed uit te rusten zodat we jullie huid en haar weer extra goed kunnen behandelen vanaf 1 augustus! 😎

Zonadvies actiedagen tot augustus! Bleekgezichten,roodhuiden opgepast!


Persoonlijke uitnodiging om gratis deel te nemen aan de zonadvies sessies van harmony concept. Op het programma, een persoonlijk zonadvies met huid-analyser, de nieuwste zonbescherming voor u en uw familie, tips om het bruinen, tips voor een gezonde huid en ontdek ook het verschil tussen fysische en chemische zonnefilters. Dat alles in een sfeer die in het teken staat van schoonheid en welbehagen. 
 

En denk eraan: Zonbescherming niet vergeten, opdat uit bleekgezichten geen roodhuiden ontstaan. Actie> Ontvang bij aankoop van 2 zonneproducten een huidverzorgingspakket voor op reis (3 mini producten) Gratis!

                                                  MEN³ De ideale aftershave voor elke man!


 

Deze aftershave werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals huidschilfers, roos, eczeem, jeuk, rode vlekken, baardroos, extreem droge huid, psoriasis, folliculitis, (Seborroïsche) dermatitis…Daardoor kan MEN³ uiteraard ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.


                                                          5 redenen waarom MEN³ aftershave een ideaal geschenk is!

                                                       FIGHT FOR NATURAL BEAUTY!

Ga voor natuurlijke huidverjonging...Hoe meer goede technieken je kan combineren, hoe beter het resultaat. Zoek daarom een specialist die op wetenschappelijk verantwoorde wijze meerdere technieken kan combineren @ harmony Concept!


 

LPG Endermologie ontdekking!

Als schoonheidssalon van het jaar lancereren wij het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

LPG Endermologie(klik hier)
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers