Win een huidtest!

Wil jij samen met je geliefde, je mama/papa, of je beste vriend(in) een huidtest winnen? Reageer dan op deze post en vernoem dan de persoon die jij zou meenemen. De wedstrijd loopt tot en met 31 januari. Succes!

 

 

VALENTIJN’ een onvergetelijke romantische ervaring voor hem of haar aan €79

Ontvangst met valentijns cocktail Vip voetbad Nekcomforting verenmassage, spa spice peeling, foulard massage, massage met obsidanna stenen *Valentijn geschenk*


Of kom met twee voor €160 en ontvang nog een extra sauna/infarood,swimming spa en kleurenlichttherapie t.w.v.€45


Teens Beauty Start Professioneel advies tegen een aantrekkelijke prijs!

Je bent jong en je huid daagt je uit? Weet je niet waar puistjes eigenlijk vandaan komen? De wereld van cosmetische producten (schoonheidsproducten, cosmetica,…) is een jungle voor jou en je bent

 

op zoek naar een snelle oplossing voor een mooie huid op lange termijn? Om jou te helpen een mooie huid te bereiken, is professioneel advies door de schoonheidsspecialiste nodig. Wij bieden in ons schoonheidsinstituut een huidanalyse aan voor tieners tegen een aantrekkelijke prijs van 22 €. We adviseren hierbij alles over de nodige producten, tips & tricks én de persoonlijke oplossing voor jouw huid.


 

Be glamoureus! All day,everyday...3 behandelingen"Flair Magazine" met kortingen!

1*Healthy gelaatsverzorging met duolift-massage >Flairprijs:€ 45 p.p. Normale prijs: € 69 p.p.

2*Suikerontharing onder- of bovenbenen met korrelpeeling>Flairprijs: € 28 p.p. Normale prijs:€ 43


3*Twee behandelingen naar keuze"Partyduo's": brushing, make-up, nagelstyling, gelaatsverzorging of lichaamsverzorging.>Flairprijs: € 65 p.p. Normale prijs: € 95 p.p.


 

Laserontharing: Sexy korting voor sexy benen!

De eertste behandeling moet plaatsvinden tussen 1 december 2017 en 28 februari 2018. Deze keer promoten wij de behandeling van de benen bij de dames, rug en buik-thorax voor de heren. Bij de eerste sessie betaalt de klant de normale prijs, bij de 2 de sessie krijgt u €50 korting, bij de 3 de sessie krijgt u €100 korting.


Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els