Harmony Concept uit Rillaar verkozen tot beste schoonheidssalon!


In de finale van de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het jaar’ mocht Harmony Concept uit Rillaar zaterdagavond de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zaakvoerder Peggy en haar dochter Fedra worden een jaar lang ambassadrices van de beautysector.

 

 

Nieuw: Light up huidanalyse concept op 3 niveau's!

Als HUIDexpert intoduceren wij het nieuwe "light up huidanalyse concept"op 3 verschillende niveaus om u de beste huid te garanderen.


Flamingo arrangement

Omdat wij uitgekozen zijn tot schoonheidssalon van het jaar hebben we een speciaal arrangement ontwikkeld waarmee je jezelf helemaal in de watten kan laten leggen. Dat kan alleen, of samen met je partner/moeder/zus/vriendin... 💆🏻💆🏻‍♂️ Ons Beauty and Dreams arrangement duurt maar liefst 4u en 30 minuten en zorgt er voor dat je helemaal zen en relax naar huis gaat.

 

 

Let's party

Party! Dan wil je iedereen omverblazen met je naturelle schoonheid! Van het perfecte kapsel tot de ideale make-up, nagelstyling en gelaats-en lichaamsbehandelingen. Harmony Concept zorgt ervoor dat jij er beeldschoon uitziet op jouw dag!;-) Wij leggen jou extra in de watten zodat jij zalig relaxed aan die party dag kan beginnen.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers