Bedankt PROesthetic voor het mooie artikel!

Harmony Concept: van huidverbetering tot opsteekkapsel Meer dan 28 jaar geleden startte Peggy Lemmens in de kelder van haar ouders een kapsalon annex schoonheidssalon dat focuste op behandelingen met kruiden en planten in combinatie met medische toestellen zoals de hydrafacial. Vandaag legt ze zich samen met haar dochter Fedra toe op behandelingen op maat, transformaties en kleurenanalyse. Verwend van top tot teen... inclusief make-up en haren? Het is een zeldzaam concept in ons land.


Het is geen geheim meer..

Wij nemen deel aan de wedstrijd "Schoonheidssalon Van Het Jaar! Klik hier voor het wedstrijdtraject

 

 

 Is jouw huid dringend aan een scan toe?

Op 15 november scannen wij uw huid. Maak uw afspraak van 12 u tot 18 u voor een gratis sessie. Het is geen geheim. De meeste vrouwen zijn vanaf hun vijfentwintigste levensjaar druk in de weer met bezoekjes naar hun huidspecialist en de drogisterij of vergaderen zelfs op homeparty's rond cosmetica om er beter uit te zien.


 Klik hier voor de scandag!

Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els