Harmony Concept uit Rillaar verkozen tot beste schoonheidssalon 2019!

In de finale van de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het jaar’ mocht Harmony Concept uit Rillaar op 17 november 2018 de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zaakvoerder Peggy en haar dochter Fedra worden een jaar lang ambassadrices van de beautysector 2019.

HUID!Expert Actie!

Laat je adviseren door uw HUID!Expert: met een eerlijk en correct advies gedurende de gratis HUID!Scan week van 21 mei tot en met 25 mei!

MEI!Actie: Deel je ervaring met ons op onze facebook pagina en win een miniverzorging t.w.v; €25!

Maak nu uw afspraak voor een gratis HUID!Scan..Ontdek ook light up your skin concept gedurende 365 dagen...


Gratis Huidsan Ontdekking van 21 mei tot en met 25 mei!


 

Per seizoen een analyse met de Derma scanner. Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade. Dermascan Ontdekking!(klik hier)


FIGHT FOR NATURAL BEAUTY!

Ga voor natuurlijke huidverjonging...Hoe meer goede technieken je kan combineren, hoe beter het resultaat. Zoek daarom een specialist die op wetenschappelijk verantwoorde wijze meerdere technieken kan combineren @ harmony Concept!


 

LPG Endermologie ontdekking!

Als schoonheidssalon van het jaar lancereren wij het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

LPG Endermologie(klik hier)


LIGHT UP YOUR SKIN!


 

Light Up Your Skin Ontdekking!

Als HUIDexpert intoduceren wij het nieuwe "light up huidanalyse concept" om u de beste huid te garanderen.

Wij hebben reeds vijf jaar ervaring met het analyseren van de huid. Maar kiezen ervoor om het nieuwe light up concept op 3 verschillende niveaus(Light up, Analyser en Dermascan) te lanceren.

Light up huidanalyse concept op 3 niveau's!(klik hier)
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers