LPG: Fight for natural beauty 


 

Als schoonheidssalon van het jaar lancereren wij het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

Ontdek hier: LPG Endermologie


Harmony Concept uit Rillaar verkozen tot beste schoonheidssalon!


In de finale van de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het jaar’ mocht Harmony Concept uit Rillaar zaterdagavond de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zaakvoerder Peggy en haar dochter Fedra worden een jaar lang ambassadrices van de beautysector.

 

 

Nieuw: Light up huidanalyse concept op 3 niveau's!

Als HUIDexpert intoduceren wij het nieuwe "light up huidanalyse concept"op 3 verschillende niveaus om u de beste huid te garanderen.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers