Make your body move acties


Persoonlijke uitnodiging om dit concept aan €40 te ontdekken!

Op het programma een persoonlijke diagnose, een behandelplan op uw maat, een behandeling volgens uw wensen. De keuze is aan u!

0ptie1:Algemene Detox en afslanking >Sudatonic.

Optie2:Algemene Versteviging> Wraptonic

Optie 3>Striemen en verslapping >Green peel

Optie4>Liftende behandeling voor armen en buik of dijen >Duolift /Lymphea

Ontvang bij een kuur van minimum 6 beurten uw verstevigend en/of afslankend product voor thuisgebruik GRATIS >dermalyse product (twv € 36)


Uw lichaam vindt zijn oorspronkelijk evenwicht terug!


 

Het sudatonic-wraptonic concept

Sudatonic en wraptonic Omdat een mooi en verzorgd uiterlijk gelinkt is aan een gezond innerlijk, is er nu SUDATONIC aan €65 en WRAPTONIC aan €55, met 100% natuurlijke ingrediënten! In Frankrijk de absolute nr 1. Detox, metabolisme boosting, afslanking, versteviging dankzij essentiële oliën!Het body contour "Cellulite care expert"concept

Een combinatie tussen de Duolift met ultrasoon energie en lymphea ter bestrijding van cellulitis. Door het gebruik van ultrasonen wordt ingekapseld vet verbroken(cellulitis). Daardoor verlaten de (vloeibare) afvalstoffen uw lichaam sneller.

 

Het is een uniek concept bekend om zijn doeltreffendheid, snelle werking en gebruiksvriendelijkheid.

Protocols en prijzen
Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els