Make your body move acties


Persoonlijke uitnodiging om dit concept aan €40 te ontdekken!

Op het programma een persoonlijke diagnose, een behandelplan op uw maat, een behandeling volgens uw wensen. De keuze is aan u!

0ptie1:Algemene Detox en afslanking >Sudatonic.

Optie2:Algemene Versteviging> Wraptonic

Optie 3>Striemen en verslapping >Green peel

Optie4>Liftende behandeling voor armen en buik of dijen >Duolift /Lymphea

Ontvang bij een kuur van minimum 6 beurten uw verstevigend en/of afslankend product voor thuisgebruik GRATIS >dermalyse product (twv € 36)


Uw lichaam vindt zijn oorspronkelijk evenwicht terug!


 

Het sudatonic-wraptonic concept

Sudatonic en wraptonic Omdat een mooi en verzorgd uiterlijk gelinkt is aan een gezond innerlijk, is er nu SUDATONIC aan €65 en WRAPTONIC aan €55, met 100% natuurlijke ingrediënten! In Frankrijk de absolute nr 1. Detox, metabolisme boosting, afslanking, versteviging dankzij essentiële oliën!Het body contour "Cellulite care expert"concept

Een combinatie tussen de Duolift met ultrasoon energie en lymphea ter bestrijding van cellulitis. Door het gebruik van ultrasonen wordt ingekapseld vet verbroken(cellulitis). Daardoor verlaten de (vloeibare) afvalstoffen uw lichaam sneller.

 

Het is een uniek concept bekend om zijn doeltreffendheid, snelle werking en gebruiksvriendelijkheid.

Protocols en prijzen
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers