Minerale make-up: 100% natuurlijk

De kunst van het maquilleren begint bij een gezonde huid. Daarom werkt Harmony Concept uit Vlaams-Brabant uitsluitend met de minerale make-up van Jane Iredale. Deze producten geven een geheel nieuwe betekenis aan het concept "make-up"! Minerale make-up is namelijk meer dan enkel maquillage; het maakt eveneens een belangrijk onderdeel uit van de oplossing voor een gezonde huid


 

De meest technisch geavanceerde make-up ter wereld: ontdek het bij Harmony Concept!

Wat is minerale make-up?

Zoals de naam doet vermoeden bestaat minerale make-up volledig uit natuurlijke mineralen. Schadelijke stoffen,


waaronder kunstmatige kleur- en bewaarmiddelen, worden bij deze maquillage volledig achterwege gelaten. Door te werken met de minerale make-up van Jane Iredale creëert Harmony Concept dan ook een harmonie tussen de huid en make-up; en dit voor een stralende en natuurlijke look.

 

De voordelen van minerale make-up

Een belangrijk voordeel van minerale make-up is dat deze speciaal ontwikkeld werd om je huid gezond te houden. Omdat deze maquillage geen schadelijke stoffen bevat laat ze je huid immers vrij ademen en optimaal functioneren. Met minerale make-up zal je huid echt stralen en er gezonder én jonger uitzien! Bovendien bieden de Jane Iredale producten een vier in één formule: foundation, concealer, huidverzorgende ingrediënten en zonnebescherming. Het aanbrengen van make-up was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek minerale make-up bij Harmony Concept

Mensen mooier maken door ze naturel op te maken, met producten die bovendien ook nog eens je huid verzorgen en gezonder maken: da's het doel van Harmony Concept uit Rillaar (Vlaams-Brabant). Volledig in harmonie met de natuur werken wij daarom steevast met minerale make-up van Jane Iredale. Deze is uiterst geschikt voor elk type huid, zelfs voor de meest gevoelige velletjes. Vraag advies bij Harmony Concept en kom alles te weten over deze natuurlijke make-up!
Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els