Stralen en schitteren op je grote dag!


Bruidsarrangementen!

 

Bruid en Suite!



Veel bruidjes zijn al een geruime tijd op voorhand bezig met hoe ze er willen uitzien op hun grote dag. Het is immers logisch dat je helemaal wilt stralen: iets waar Harmony Concept uit Rillaar je maar al te graag bij helpt! Hetzelfde geldt voor een belangrijk feest waar je er eveneens prachtig wil uitzien. Make-up, kapsel, kledij, gelaats- en lichaamsbehandelingen,... Ons schoonheidssalon biedt je een heleboel mogelijkheden en arrangementen om jou te laten stralen op je belangrijke dag!

Harmony Concept zorgt voor een onvergetelijke dag

Wil je er oogverblindend mooi uitzien op je huwelijksdag, dan ben je bij Harmony Concept aan het juiste adres!

Hier begint alles met een proefsessie waar we samen je look voor de trouwdag zullen bepalen. Bovendien worden je kapsel en make-up perfect afgestemd op je kledij én je persoonlijkheid, zodat alles mooi in harmonie is. Voorts bieden wij ook diverse suite-, bruids- en feestarrangementen die ervoor zorgen dat je volledig fysiek en emotioneel ontspannen bent voor het grote moment.
 

Een gezonde huid en een natuurlijke look

De grootste troef van schoonheidssalon Harmony Concept is dat onze klanten steeds naar buiten stappen met een natuurlijke look. Als het ware opgemaakt zonder er opgemaakt uit te zien! Omdat elke huid anders reageert werken wij trouwens enkel en alleen met de minerale make-up van Jane Iredale. Deze natuurlijke maquillage staat garant voor kwaliteitsvolle formules met huidverzorgende eigenschappen, die elke huid zullen verwennen. Op deze pagina vind je meer informatie over natuurlijke make-up.


 

Onze schoonheidsspecialisten laten je schitteren

Ga je binnenkort trouwen of staat er een belangrijk feest op de agenda? Schoonheidssalon Harmony Concept uit Vlaams-Brabant laat je schitteren op deze speciale dag!


Wij bieden immers verschillende mogelijkheden, gaande van het bepalen van het juiste kapsel en geschikte make-up tot volledige arrangementen inclusief een body scrub, ontharing, enzovoort.



Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els