Innovatieve behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering!


 

Hydrafacial! (klik hier)

Uw huid jaren jonger op een natuurlijke,snelle en aangename manier en met langdurig resultaat. Patent:Hydradermabrasie of ook wel Hydrodermabrasie genoemd met de gepatenteerde HydraFacialTM is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder enige nadelen.

Duolift! (klik hier)

Gepersonaliseerde antwoorden om rimpels en kraaiepootjes te vervagen, uw gelaat te hermoduleren,uw huid te hydrateren, ouderdoms-en pigmentvlekken te corrigeren, de behandelingvan de gemengde en de vette huid, onzuiverheden...

 

 

Elasto infusion! (klik hier)

Ook u krijgt te maken met een slappe huid.  Nadat de eerste rimpels zich vormen, volgen al gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerstzichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat.

De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ziet er ook moe en dof uit.Vanaf nu kunt u dit proces omkeren..

Perk! (klik hier)

Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk! Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert.
 Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els