• Reeds jaren ben ik klant bij Harmony-concept en was ik tevreden over mijn gelaat. Tot ik de producten van Beautè Pacifique ontdekte. Mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik zie er nu veel beter uit dan enkele jaren geleden. Bedankt Peggy, dat je steeds op zoek gaat naar het beste van het beste!

  Marleen uit Rillaar

 • Een tijd geleden was mijn huid vaal, droog en had ik veel last van rimpelvorming. Ondertussen ziet mijn huid er glanzend uit, vaster van structuur en tegelijk is mijn huid gelift en strakker. Dit alles dankzij Peggy en haar team door de intensieve en professionele begeleiding.

  Vera uit Tielt -Winge

 • Zeer blij dat ik mijn kapsel en make-up door Harmony Concept heb laten verzorgen. Alles wat ik gevraagd had, heb ik gekregen en zelfs meer. De trouw is nu enkele maanden achter de rug, maar er zijn nog steeds mensen die praten over het kapsel en de make-up! Bedankt aan het hele team!

  Fleur uit Testelt

 • Chapeau voor jullie en zeker tot ziens. Het was vandaag super fantastisch!! Fantastische mensen, prachtige omgeving en professionele behandelingen! En echt die meisjes weten hoe iemand ontspannen, echt waar…

  Rubby

Harmony Concept

Pals 10, 3202 Rillaar
T. +32 (0) 16 50 28 91
info@harmony-concept.be

Jouw streven naar harmonie, ons concept

In 1990 begonnen als schoonheidssalon, maar ondertussen uitgegroeid tot zoveel meer: doorheen de jaren kende Harmony Concept een hele transformatie. Ons doel bleef echter steeds hetzelfde, namelijk mensen mooi maken en zich goed laten voelen, onze klanten echt laten stralen. Bovendien ontwikkelden wij een absolute kennis in huid-, lichaams- en haarverzorging die ons in staat stelt om voor elk probleem een oplossing te vinden. Combineer dit met een persoonlijke service op maat en je weet wat de kernwaarden zijn van Harmony Concept!

Harmonie is ons sleutelwoord

Harmony Concept staat voor harmonie tussen schoonheid en natuur, maar ook voor balans tussen geest en lichaam. Echte schoonheid zit immers niet alleen aan de buitenkant maar straal je ook gewoon uit wanneer je je goed voelt! Daarom bieden wij verschillende protocols die het resultaat zijn van een unieke synergie tussen natuurlijke ingrediënten en nieuwe technologieën. Al onze behandelingen worden tevens wetenschappelijk onderbouwd, en we kunnen het beloven: de resultaten zijn werkelijk verbluffend!

Het kwaliteitslabel van Harmony Concept

Onze unieke service is onze grootste troef, en die begint natuurlijk bij betrokkenheid. Wie in onze zaak binnenstapt wordt dan ook altijd warm onthaald door ons team! Naast deze persoonlijke aanpak is er uiteraard ook ons vakmanschap. Bij Harmony Concept kent iedereen zijn job namelijk door en door, en dat voel je. Steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, meegaan met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën,... Voor ons gaat dit allemaal vanzelf. Ons werk is nu eenmaal onze passie!

Oplossingen speciaal voor jou

Bij Harmony Concept in Rillaar (Vlaams-Brabant) streven we ernaar om continu op zoek te gaan naar kwaliteit en diepgaande resultaten, en dit door onze kennis te gebruiken van zowel de schoonheids- als de kappersbranche. Een metamorfose, een totale make-over, maar ook kleur- en stijlanalyses en advies op maat: wie streeft naar harmonie, kan rekenen op Harmony Concept! Wij willen bovendien een adviessalon zijn voor onze klanten door oplossingen te bieden voor jouw totale look. Op deze website vind je alvast meer informatie over de mogelijkheden die Harmony Concept je biedt, maar voor verdere uitleg kan je uiteraard ook steeds contact met ons opnemen!